Zajímavá fakta o značce Wella

Značka Wella je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších značek v oblasti péče o vlasy. Své kořeny má ve Stuttgartu, kde byla založena již v roce 1880. Od té doby se stala symbolem kvality a inovace v oblasti profesionálního barvení a stylingu vlasů. V průběhu své dlouhé historie Wella přinesla na trh mnoho revolučních produktů, které změnily pohled na úpravu vlasů. Dnes je tato značka oblíbená po celém světě a její produkty jsou používány jak profesionály ve svých salonech, tak i běžnými lidmi doma. Přinášíme vám několik zajímavých faktů o této ikonické značce, které možná ještě neznáte!

Historie značky Wella sahá až do roku 1880

Historie značky Wella sahá až do roku 1880, kdy byla založena v Německu. Původně se jednalo o malou rodinnou firmu, která se specializovala na výrobu peroxidových přípravků pro barvení vlasů. Postupem času se firma rozrostla a začala nabízet širokou škálu produktů pro péči o vlasy.

V průběhu let si značka Wella vybudovala silné postavení na trhu díky své inovativnosti a kvalitním produktům. V roce 1924 přišel první velký úspěch ve formě prvního permanentního ondulačního prostředku, který umožňoval ženám dosáhnout krásných vlnitých vlasů bez nutnosti návštěvy kadeřnického salónu.

Jejich produkty jsou oblíbené mezi profesionálnímmi kadeřníky i běžnými spotřebiteli po celém světě. Historie této ikonické značky je plná inovací a úspěchů, které ji upevňují jako jednoho z předních hráčů na trhu s vlasovou kosmetikou.

Revoluční produkty, které změnily úpravu vlasů

Wella je značka, která se stala synonymem pro revoluční produkty v oblasti úpravy vlasů. Jedním z nejvýznamnějších průlomů bylo uvedení Wella Koleston Perfect na trh. Tato barva na vlasy přinesla novou éru barevných změn a umožnila profesionálům i laikům dosáhnout dokonalého a intenzivního barevného efektu. Díky svému inovativnímu složení poskytuje Koleston Perfect maximální krytí šedin, dlouhotrvající výsledek a zanechává vlasy krásně lesklé a hydratované.

Dalším revolučním produktem od Welly je EIMI kolekce stylingových produktů. Tato řada nabízí širokou škálu produktů pro různé typy úprav vlasů - od objemu po fixaci či tvarování. Nejenže tyto produkty dodají vašim vlasům potřebný tvar a styl, ale také chrání vlasy před teplem fénování či žehlením. S EIMI mohou lidé snadno dosáhnout profesionálních účesů ve svém domácím prostředí bez nutnosti návštěvy salonu.

Díky těmto revolučním produktům se Wella stal jedničkou na trhu úpravy vlasů a získal si důvěru profesionálů i běžných uživatelů. Značka Wella je synonymem pro kvalitu, inovaci a péči o vlasy, která přináší nejen krásu, ale také zdraví do každodenního života lidí.

Značka Wella - symbol kvality a inovace ve světě péče o vlasy

Své renomé si získala díky širokému sortimentu výrobků, které nabízí profesionální péči pro každý typ vlasů. Od šamponů a kondicionérů po stylingové produkty a barvy na vlasy - Wella se zaměřuje na to, aby každá žena mohla najít přesně to, co potřebuje pro dokonalou úpravu svých vlasů.

Jedním z hlavních pilířů značky Wella je neustálá snaha o inovaci. Výzkumný tým společnosti pracuje neustále na objevování nových technologií a složení produktů, které posouvají hranice možností ve světě péče o vlasy. Dlouholetá tradice kombinovaná s moderním přístupem umožňuje značce Wella stát se lídrem na trhu a garantem kvality pro miliony žen po celém světě.

Oblíbenost značky Wella po celém světě

Její popularita se datuje již od roku 1880, kdy byla založena ve městě Rothenkirchen v Německu. Od té doby si Wella vybudovala silnou pozici na trhu díky svému inovativnímu přístupu k výrobkům pro péči o vlasy.

Je známá svými špičkovými produkty, které nabízejí účinnou péči a styling pro různé typy vlasů. Zákazníci ocení také širokou paletu barev na vlasy, které umožňují individuální stylizaci a proměnu vzhledu.

Wella má globální dosah a její produkty jsou dostupné ve více než 150 zemích po celém světě. Tato rozsáhlá distribuce spolu s dlouholetou tradicí inovacemi a kvalitními produkty přispívajícím ke stálé oblíbenosti značky u spotřebitelů i profesionálů ve stylování vlasů.